Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ποῦ κατέληξαν τά ἐμβόλια τοῦ Ἀβραμοπούλου;



Ποῦ κατέληξαν τά ἐμβόλια τοῦ Ἀβραμοπούλου;1


Στά σκουπίδια;
Στά ψυγεῖα;
Σέ ἐμᾶς;
 
Σὲ ἐμᾶς δὲν κατέληξαν… Τοὺς ἔμειναν καὶ πάσχισαν ἀρκετὲς φορὲς νὰ μᾶς τὰ φορτώσουν, ἀλλὰ δὲν τὰ κατάφεραν.
Ἄρα; Ποῦ κατέληξαν; ς ἄλλαξαν ὄνομα, ἡμερομηνἀντικείμενον καί τά διοχέτευσαν στήν ἀγορά τῶν ἐμβολίων ἀπό ἄλλην ὁδό;
Πολλὰ ἐρωτήματα, μεγάλη ἡ μάσα, ἀκόμη μεγαλυτέρα ἡ παραπληροφόρησις…
Τὰ ἐμβόλια εἶναι ἐδῶ, μᾶς περιμένουν καὶ σίγουρα ἄλλαξαν …ταὐτότητα. Τὸ πῶς θὰ τὰ προωθήσουν δὲν τὸ γνωρίζω…
Αὐτὸ ποὺ γνωρίζω εἶναι πὼς ἔφαγαν πολλοί, πὼς μὲ αὐτὰ τὰ ἐμβόλια μᾶς ἀπειλοῦν ἀκόμη καὶ πὼς ἀνᾲ πάσᾳ στιγμῇ κινδυνεύουμε νὰ μᾶς τὰ φορτώσουν γιὰ πολλοὺς λόγους.
Σαφῶς λοιπὸν καὶ θὰ τὰ προωθήσουν γιὰ νὰ ἐξυπηρετήσουν τὰ πειράματα τῶν ἀφεντικῶν τους καὶ τῶν συνεργατῶν τουποὺ στοχεύουν στὸν ἀποπληθυσμό… Καὶ σαφῶς κάτι τέτοιο παραμένει ξανὰ καὶ ξανὰ ἀντικείμενον
  γιὰ νὰ ξανὰ κερδοσκοπήσουν εἰς βάρος μας.
Ἕνα εἶναι βέβαιον…
Οὔτε κἄν γιὰ πειραματόζωα εἴμαστε τώρα πιά….
Γιὰ τὰ θυμαράκια μᾶς ἔχουν…


Ποῦ κατέληξαν τά ἐμβόλια τοῦ Ἀβραμοπούλου;2

  Την απάντηση και το συμπέρασμα θα το βγάλετε μόνοι σας. Εμείς απλά… διαβάζουμε:
1. Πρώτη σε θανάτους από γρίπη η Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη
Αν και οι καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα δεν ευνοούν την εξάπλωση της γρίπης όπως συμβαίνει στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, το γεγονός ότι εκείνες έχουν πιο αποτελεσματική εμβολιακή κάλυψη έχει ως αποτέλεσμα η χώρα μας να έχει μέχρι στιγμής τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων, αναλογικά με τον πληθυσμό της.

Το συμπέρασμα προέκυψε από παρουσίαση που έκανε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας παρουσιάζοντας τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC). Ως και το περασμένο Σάββατο στην Ελλάδα οι θάνατοι ήταν 106 – σαφώς περισσότεροι από οποιαδήποτε άλλη χώρα ως ποσοστό του πληθυσμού.Στη Γαλλία με τον εξαπλάσιο πληθυσμό, έως το Σάββατο τα θύματα της γρίπης ήταν 52, στη Ρουμανία που έχει διπλάσιο πληθυσμό 4, στη Μεγάλη Βρετανία με εξαπλάσιο πληθυσμό κανένα και στη Σουηδία με πληθυσμό 9.234.209, 4. Η μόνη χώρα με υψηλότερο απόλυτο αριθμό θανάτων είναι η Ισπανία που έχει 155 θανάτους σε με 47 εκατομμύρια άτομα, σύμφωνα με την Καθημερινή..
Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, με ανακοίνωση του Συλλόγου, τονίζει την ανάγκη εθνικής εμβολιαστικής πολιτικής πρόληψης από τη γρίπη για το 2014-2015. Όπως σημειώνεται «στις χώρες με τους ελάχιστους έως μηδενικούς θανάτους σε πενταπλάσιους και εξαπλάσιους πληθυσμούς της δικής μας, οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υγρασία ευνοούν κατά πολύ τη μετάδοση της γρίπης, σε σχέση με την Ελλάδα του ήλιου και της καλοκαιρίας. Αυτό, όμως, που αδιαμφισβήτητα έχουν όλες αυτές οι χώρες σε αντίθεση με την Ελλάδα, είναι μια σταθερή και αποτελεσματική εμβολιαστική κάλυψη».

Ποῦ κατέληξαν τά ἐμβόλια τοῦ Ἀβραμοπούλου;3

2. Για αντιγριπικό εμβόλιο στέλνει 3 εκατ. Ελληνες ο Άδωνις
Η αντιεμβολιαστική νοοτροπία ευθύνεται για την επιδημία θανάτων και την έλλειψη εμβολίων την περίοδο της έξαρσης, τόνισε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος βεβαίωσε ότι υπάρχει υπερεπάρκεια δωρεάν αντιικών φαρμάκων στα νοσοκομεία και τα φαρμακεία.
«Τα εμβόλια είναι θέμα της αγοράς και του ΕΟΦ που την ελέγχει. Κάθε Μάρτιο και Απρίλιο γίνεται η παραγγελία για την εισαγωγή των εμβολίων, βάσει του τι καταναλώσαμε την προηγούμενη χρονιά. Στην Ελλάδα υπάρχει μία πολύ μεγάλη και σίγουρα πολύ λανθασμένη αντιεμβολιαστική νοοτροπία. … Από αυτούς που έπρεπε να εμβολιαστούν κατά την εμβολιαστική περίοδο, δεν έχουν εμβολιαστεί ούτε οι μισοί. … Οχι ότι εμβολιάστηκαν λιγότεροι, έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από πέρυσι», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Αντ1 το πρωί της Τετάρτης.
«Δεν εμβολιάζονται, κακώς, την ώρα που πρέπει όλοι αυτοί που πρέπει να εμβολιαστούν. Επειδή δεν εμβολιάζονται, οι εταιρείες δεν φέρνουν πολλά εμβόλια γιατί «τους μένουν στα ράφια» και τα πετάνε, και τώρα που προέκυψε η κρίση και τα χρειαστήκαμε, δεν έχουμε … Ο γιατρός που λέει σε κάποιον να εμβολιαστεί τώρα, θα έπρεπε να του το έχει πει από τον Οκτώβριο … την έξαρση δεν θα την είχαμε εάν είχαν εμβολιαστεί αυτοί που έπρεπε», σημείωσε ο υπουργός Υγείας, για να προσθέσει ότι «πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε Οκτώβριο – Νοέμβριο 3 εκατ. Ελληνες πρέπει να εμβολιάζονται».
Οσον αφορά το τι μπορεί να γίνει τώρα, ο κ.Γεωργιάδης σημείωσε ότι «υπάρχει κρατικό απόθεμα σε εμβόλια, γι’ αυτούς που θα το χρειαστούν οπωσδήποτε … έχουμε και τεράστια ποσότητα αντιιικών φαρμάκων, τα οποία έχουμε μοιράσει σε όλα τα φαρμακεία των δημόσιων νοσοκομείων και σε όλα τα μεγάλα φαρμακεία δωρεάν. Κάποιος ο οποίος αισθάνεται ότι έχει κολλήσει γρίπη μπορεί να πάρει αντιιικό φάρμακο δωρεάν. Το αντιιικό παίζει το ρόλο του εμβολίου, κάνει αυτήν ακριβώς τη δουλειά. Υπάρχουν τεράστιες ποσότητες, είμαστε υπερκαλυμμένοι».
«Δεν πρέπει να έχουμε πανικό μεν, θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και του χρόνου στην εμβολιαστική περίοδο να εμβολιαστούν όλοι όσοι πρέπει. Γιατί όταν δεν εμβολιάζονται, διευρύνεται η γρίπη και χτυπάει και άλλους ανθρώπους. Είναι και ευθύνη σου να το κάνεις. Όλη αυτή η παραφιλολογία κατά των εμβολίων έχει βλάψει τον πληθυσμό μας, πρέπει να την σταματήσουμε επιτέλους και να εμβολιαζόμαστε όπως και οι υπόλοιποι», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.
Κι αν νομίζετε ότι το έχουμε χάσει και υπερβάλουμε, ότι αυτά δεν γίνονται, ότι ποτέ μια κυβέρνηση δεν θα συναινούσε να μπουν και μερικοί ιοί στους ψεκασμούς για να εξαναγκαστεί ο κόσμος του χρόνου να καταναλώσει εμβόλια … συνεχίζουμε να διαβάζουμε:
3. Ανεξέλεγκτα βάσει πρωτοκόλλου τα επικίνδυνα ισραηλινά φάρμακα στην ΕΕ.

Ποῦ κατέληξαν τά ἐμβόλια τοῦ Ἀβραμοπούλου;4

Στη δημοσιότητα ντοκουμέντο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ορίζει ότι αρκεί η διαβεβαίωση της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας για να κυκλοφορούν στην Ελλάδα και όλη την Ε.Ε. χωρίς κανέναν έλεγχο. Η Μέρκελ προωθεί τα γερμανο-ισραηλινά συμφέροντα στο φάρμακο και ο Άδωνις ψήφισε Νόμο για να κατακλύσουν την ελληνική αγορά!
Σχέδιο made in Berlin
Μέρκελ και Ρέσλερ κάνουν ότι είναι δυνατόν για να πλημμυρίσει η Ευρώπη από πάμφθηνα και ποιοτικώς αμφιλεγόμενα no name γενόσημα made in Israel.
Μάλιστα όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά του “Το Χωνί”, Μέρκελ και Ρέσλερ γνώριζαν ότι τα φάρμακα αυτά έχουν κατηγορηθεί για επικίνδυνες παρενέργειες. Γι΄αυτό λοιπόν φρόντισαν από τις αρχές του χρόνου να περάσει στη διεθνή συμφωνία σύνδεσης ΕΕ και Ισραήλ, όρος που προβλέπει ότι τα Ισραηλινά φάρμακα θα κυκλοφορούν στην αγορά χωρίς κανέναν έλεγχο.
Ο υπουργός και τα νοθευμένα φάρμακα
Η γερμανική ηγεσία κόπτεται να επιβάλει τη φθηνότερη τιμή στα γενόσημα χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ουρλιάζει κρατώντας στα χέρια του αντίτυπα εφημερίδων και επιλέγοντας να αποκρύψει την αλήθεια από τον ελληνικό λαό.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γεωργιάδης οδηγεί στην εξαφάνιση των προτωτύπων φαρμάκων από την αγορά. Οι πολυεθνικές σαφώς και δεν θα τα πουλούν με χασούρα με αποτέλεσμα ο Έλληνας πολίτης που τα χρειάζεται να αδυνατεί να τα προμηθευτεί.
Φθηνότερα αλλά ανύπαρκτα
Από την άλλη πλευρά η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θα σβήσει αφήνοντας στον δρόμο 20.000 οικογένειες, στερώντας την ελληνική οικονομία από τεράστια φορολογικά έσοδα. Και βέβαια όταν ο ντόπιος ανταγωνισμός βγει από τη μέση, οι πολυεθνικές θα χτυπήσουν αυξάνοντας τις τιμές στα προϊόντα τους.
Το πρωτόκολλο του «θανάτου»
Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 20 Νοεμβρίου 2012 και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της ΕΕ στις 4 Ιανουαρίου του 2013. Αφορά στη συμφωνία σύνδεσης της ΕΕ και του Ισραήλ για την αποδοχή βιομηχανικών προϊόντων.
Η ύπαρξη σχεδίου, προκειμένου να θησαυρίσει η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία σε βάρος των ζωών μας, τονίζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, αποδεικνύεται από το απίστευτο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως.
Το πρωτόκολλο της συμφωνίας σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ισραήλ για την αποδοχή βιομηχανικών προϊόντων διαθέτει ειδικό παράρτημα σχετικά με την “Ορθή πρακτική για την παρασκευή φαρμάκων”.
Στη σελίδα 1/10 αναφέρει: “Η διαπίστωση της συμμόρφωσης κάθε παρτίδαςμε τις προδιαγραφές είτε από τον παρασκευαστή που είναι εγκαταστημένος σε ένα από τα μέρη, είτε από τον εισαγωγέα, αναγνωρίζεται από το άλλο μέρος χωρίς επανέλεγχο κατά την εισαγωγή”.
Με άλλα λόγια: Η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα μας λέει “τα φάρμακα που σας στέλνω είναι απόλυτα ασφαλή” κι εμείς θα απαντάμε: “αφού το λέτε εσείς, έτσι είναι”!
Θ. Γιαννόπουλος: Σε παραλήρημα ο Άδωνις
Μέχρι και ο πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος κατέκρινε τις κινήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη. «Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε γνωσιακό ιατρικό παραλήρημα» είπε ο κ. Γιαννόπουλος.
Η Teva έκανε dealer της, τη Μέρκελ. Πως τα κατάφερε; Απλό:
1) Η Μέρκελ ήρθε στη χώρα μας στις 9 Οκτωβρίου 2012 με αντάλλαγμα να περάσει στην ελληνική νομοθεσία η υποχρεωτική συνταγογράφηση δραστικής ουσίας.
2) Σε απόλυτη αναλογία και ο Ούγγρος πρωθυπουργός Β. Ορμπάν εγκαινίασε στις 2 Οκτωβρίου 2012- το νέο εργοστάσιο της Teva στη χώρα του, δηλώνοντας ότι η κυβέρνησή του είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για τον Ισραηλινό κολοσσό. Όπως ήταν φυσικό, η Μέρκελ δεν άργησε να τον καλέσει στο Βερολίνοκαι να πλέξει το εγκώμιό του.
3) Την ίδια στιγμή η Μέρκελ περνούσε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τη συμφωνία διασύνδεσης της ΕΕ με το Ισραήλ στην οποία όπως προαναφέραμε τα φάρμακα θα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στην ευρωπαϊκή αγορά. [πηγή: newsbomb.gr]

Ποῦ κατέληξαν τά ἐμβόλια τοῦ Ἀβραμοπούλου;6

Ποῦ κατέληξαν τά ἐμβόλια τοῦ Ἀβραμοπούλου;5


________________________________________
Δεν πειστήκατε ακόμα; Αμερική αλλά και η Αγγλία έχουν κάνει πειράματα με ψεκασμούς βακτηρίων σε δικούς της ανυποψίαστους ανθρώπους. Διαβάζουμε:
4. Εκατομμύρια ανθρώπων σε δοκιμές βιολογικού πολέμου
Το Υπουργείο Άμυνας μετέτρεψε μεγάλα τμήματα της χώρας σε ένα τεράστιο εργαστήριο για να πραγματοποιήσει μια σειρά μυστικών δοκιμών βιολογικού πολέμου στον κόσμο.
Μια κυβερνητική έκθεση που μόλις κυκλοφόρησε παρέχει για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη επίσημη ιστορία των δοκιμών βιολογικών όπλων της Βρετανίας μεταξύ 1940 και 1979.
Πολλές από αυτές τις δοκιμές που εμπλέκονται και να απελευθερώσουν δυνητικά επικίνδυνων χημικών ουσιών και μικροοργανισμών σε μεγάλες ομάδες του πληθυσμού, χωρίς το κοινό να γνωρίζει.
Ενώ οι λεπτομέρειες ορισμένων μυστικών δοκιμών έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια, η έκθεση των 60 σελίδων αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για περισσότερες από 100 συγκεκαλυμμένα πειράματα.
Η έκθεση αποκαλύπτει ότι το στρατιωτικό προσωπικό ενημερώθηκαν για να λένε στον κάθε «περίεργος ερευνητή», ότι οι δοκιμές ήταν μέρος των ερευνητικών σχεδίων για τον καιρό και την ατμοσφαιρική ρύπανση.
Οι δοκιμές, που πραγματοποιούντο από επιστήμονες της κυβέρνησης (της Αγγλίας) στο Porton Down, είχαν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν το Υπουργείο Άμυνας να αξιολογεί την ευπάθεια της Βρετανίας σε περίπτωση που οι Ρώσοι αποφασίσουν να εξαπολύσουν στα σύννεφα κάποια θανατηφόρα μικροβία πάνω από τη χώρα. [The Observer, Sunday 21 April 2002 - "Millions were in germ war tests"] Μπορείτε να διαβάσετε το υπόλοιπο και για τις τερατογεννήσεις που προξενήθηκαν από αυτά τα πειράματα
Και συνεχίζουμε την ανάγνωση, για να δούμε τι είμαστε τελικά, απλοί καταναλωτές των εταιρειών ή το ‘πείραμα'; Μήπως και τα δυο; Διαβάζουμε:
5.
Χορτάσατε διάβασμα; Αν όχι δεν έχετε παρά να ‘γκουγκλάρετε’ μαζί τις λέξεις chemtrails/viruses/ vaccines και να δείτε τι λένε και οι ακτιβιστές στην Αμερική.
Για μας δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία, ότι οι πολλαπλών χρήσεων και σκοπών αεροψεκασμοί περιέχουν ΚΑΙ αυτόν στην ατζέντα τους: Την εξάπλωση ιώσεων για πώληση φαρμάκων αλλά και πειραματικών δοκιμών. Και το ερώτημα που τίθεται, ως πότε θα τους αφήνουμε, να ορίζουν τις ζωές μας από τον ουρανό; Αλήθεια… ο Σαμαράς και ο Τσίπρας που αρρώστησαν γιατί δεν έκαναν εμβόλια; Ο κος Γεωργιάδης το έχει κάνει; Τα παιδιά του;




Τα ληγμένα εμβόλια του Αβραμόπουλου
Μια πρώτης τάξης χρυσοφόρα επιχείρηση για τις φαρμακευτικές εταιρείες απεδείχθη η γρίπη Η1Ν1 που έφθασε και στη χώρα μας το 2009 και είχε προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία.
Η «μπίζνα» έγινε με τα εκατομμύρια εμβόλια που είχαν αγοραστεί διά χειρός Αβραμόπουλου
Σε σημερινό άρθρο της η Ελευθεροτυπία, αναφέρει ότι η τότε ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ειδικά ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε φροντίσει δεόντως με καθημερινές του έκτακτες ανακοινώσεις να υπενθυμίζει το πόσο επικίνδυνος και θανατηφόρος ήταν ο ιός της γρίπης. Στη συνέχεια αγοράστηκαν τόνοι εμβολίων αλλά και αντι-ιικών φαρμάκων, τα γνωστά
tamiflu και relenza, προκειμένου να… σωθεί ο πληθυσμός. Η «μπίζνα» έγινε με τα εκατομμύρια εμβόλια που είχαν αγοραστεί διά χειρός Αβραμόπουλου, τις παραγγελίες των οποίων ακύρωσε στη συνέχεια η τότε υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έπειτα από πολλές δικαστικές διαδικασίες.
Ειδικότερα, ο τότε υπουργός Υγείας είχε παραγγείλει στην αρχή 8 εκατ. δόσεις με δεδομένο ότι θα καλυπτόταν ένα ποσοστό του πληθυσμού. Στη συνέχεια, όπως ο ίδιος υποστήριζε, οι νέες οδηγίες έλεγαν πως απαιτούνται διπλές δόσεις για να είναι αποτελεσματικό το εμβόλιο.
Ετσι προχώρησε σε δεύτερη παραγγελία για να έχει στη διάθεσή της η χώρα μας… 16 εκατ. δόσεις!!!
Ομως οι Ελληνες δεν τσίμπησαν (να’ ναι καλά και το διαδίκτυο) και με το φόβο των παρενεργειών γύρισαν την πλάτη στα εμβόλια Αβραμόπουλου. Παρ’ όλη την προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, ελάχιστο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού εμβολιάστηκε, ούτε καν οι επαγγελματίες υγείας.
Οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και του υπουργείου Υγείας με συνεχείς ανακοινώσεις τους επί ματαίω προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο να σπεύσει να εμβολιαστεί.
Με την αλλαγή της κυβέρνησης και της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η νέα υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου άρχισε να αφήνει αιχμές για τον τρόπο προμήθειας και διάθεσης των εμβολίων κάνοντας λόγο για την «υπερβολική παραγγελία πανδημικών εμβολίων της προηγούμενης κυβέρνησης», και η ίδια προχώρησε στην ακύρωση 12,3 εκατ. δόσεων εμβολίων, που αντιστοιχούσαν σε εξοικονόμηση περίπου 80 εκατ. ευρώ.
Και έτσι από τις αρχικές 16 εκατ. δόσεις η χώρα μας, μετά τις ακυρώσεις, κράτησε στα ψυγεία μόνο 3.636.000 δόσεις, μετά από ατελείωτες διαπραγματεύσεις με τις φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου να αποφευχθεί η δικαστική διαδικασία. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η υπόθεση με τα αντι-ιικά φάρμακα.
Πως είχε μεθοδευτεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας:
Κλασσικά: Πρόβλημα – Αντίδραση – Λύση.
• Οι ιθύνοντες φρόντισαν επικοινωνιακά να καταστήσουν την κατοχή ενός κουτιού
tamiflu ως πολύτιμο είδος
• Αντί ελεύθερης διακίνησης του φαρμάκου για όλους στην περίπτωση εκδήλωσης συμπτωμάτων, επέβαλλαν συνταγογράφηση
• Διέδωσαν φήμες ότι υπάρχει έλλειψη του σκευάσματος για μεγαλύτερη ζήτηση από τους πολίτες, αλλά και την αγορά κι άλλων ποσοτήτων-μαμούθ.
Είναι ενδεικτικό ότι στην αρχή της επιδημίας ακόμη και γνωστοί καθηγητές Ιατρικής είχαν πέσει στην παγίδα και αναζητούσαν απεγνωσμένα ένα… λαθραίο κουτάκι tamiflu για να… σώσουν την οικογένειά τους.
Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η ομάδα του φρόντισαν να παραγγείλουν ποσότητες τέτοιες όχι μόνο για εμβολιασμό, αλλά για… ομαδική αυτοκτονία!
Το πιο ακραίο είναι ότι η τότε πρόεδρος της Επιτροπής Πανδημίας Νέας Γρίπης, καθηγήτρια Ελένη Γιαμαρέλλου, προπαγάνδιζε τη χρήση του φαρμάκου χρησιμοποιώντας με την εμπορική ονομασία του σκευάσματος, κάτι που δεν θεωρείται ορθό δεοντολογικά.
Τον Μάιο του 2009, ο Αβραμόπουλος δήλωνε ότι τα αποθέματα σε tamiflu έφθαναν για το 12% του πληθυσμού και ότι θα προχωρήσει σε νέες παραγγελίες, ώστε η κάλυψη να φθάσει στο 20%. Και το χρήμα έρρεε άφθονο, καθώς το κόστος των νέων παραγγελιών είχε φθάσει κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Αλλά βέβαια ποιον αφορούσε αυτό, καθώς ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωνε…
«το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι πόσο θα στοιχίσει»…
να σώσει τον κόσμο ήθελε ο καημένος!
Τελικά μεγάλες ποσότητες άρχισαν να λήγουν, καθώς ουδείς τις χρησιμοποίησε. Η παρασκευάστρια εταιρεία έδωσε σε κάποιες παρτίδες παράταση χρόνου με την αλλαγή της ημερομηνίας λήξης, (ούτε στην Ουγκάντα…) αλλά και πάλι τα φάρμακα έμειναν… στοκ.
Στο τέλος, κι αφού είχαν λήξει, άρχισαν να δίνονται δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο…
Η ελβετική Roche (η εταιρεία των tamiflu) έτριβε τα χέρια της από τις χρυσές δουλειές στην Ελλάδα. Μόνο το 2011, η αξία των ελληνικών αποθεμάτων tamiflu έφτανε περίπου τα 12,78 εκατ. ευρώ, αφού κάθε κουτί κόστισε 15 ευρώ.
Θέλετε και τη συνέχεια στου σήριαλ;
Τη συνέχεια την είχαμε γράψει εμείς ΠΡΙΝ από αυτό το επεισόδιο. Τον περασμένο Μάρτιο. Για να δείτε πως ‘τιμωρήθηκε’ η απειθαρχία του Ελληνικού λαού να πάει να εμβολιαστεί:
Μας ψέκασαν και με ιούς για να πουλήσουν εμβόλια; Ή είμαστε απλά ‘το πείραμα;’ (παρακάτω)
Διαβάστε το κι ίσως πάρετε μια γεύση πως παίζεται το παίγνιο. Γιατί στη Θεωρία των Παιγνίων, το ζητούμενο δεν είναι τι κινήσεις θα κάνεις για να κερδίσεις, αλλά ποιες θα κάνεις ώστε να αναγκάσεις τον αντίπαλο να κάνει ΕΚΕΙΝΕΣ που αναπόφευκτα θα σου προσφέρουν τη νίκη. Κοντινό μας πρόσωπο που δεν είχε κάνει εμβολιασμό, πέρσι δήλωσε ότι δεν αντέχει άλλο τη γρίπη, του χρόνου θα κάνει από νωρίς… Ελπίζω διαβάζοντας αυτό το άρθρο και τα σχετικά λινκς να το ξανασκεφτεί μια ακόμα φορά…
ολα τα νεα all news
Δεν βάζω ενεργό συνδεσμο γιατι το συγκεκριμμενο μπλογκ εκτος απο το οτι κλέβει αρθρα, δεν βαζει ενεργους συνδεσμους.
Ἔχει ὅμως καὶ συνέχεια ἀπὸ τὸν παρελθόντα …Μάρτιο:
Μας ψέκασαν και με ιούς για να πουλήσουν εμβόλια; Ή είμαστε απλά ‘το πείραμα;’

Πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου