Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Αυτισμός ασθένεια ή δηλητηρίαση;

Ο αυτισμός στις ΗΠΑ έχει ξεπεράσει το όριο για να χαρακτηριστεί πλέον επιδημία. Από το διάγραμμα η εμφάνιση αυτισμού ενώ το 1975 ήταν ένα στα 5000 παιδιά,το 1995 έγινε ένα στα 500, το 2009 ένα στα 110, το 2013 ένα στα 50 και ο σημερινός ρυθμός εκτιμάται σε ένα ανά 48παιδιά. Ο ρυθμός αυτός για πρώτη φορά προκαλεί ακροαματική διαδικασία στο Κογκρέσο με την υποστήριξη του Γερουσιαστή της Φλόριντα Posey στις 29-11-2012 με το CDC ( Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων το αντίστοιχο ΚΕΛΠΝΟ) για τη διερεύνηση της συμβολής των εμβολίων στην εμφάνιση του αυτισμού. Στην ακροαματική διαδικασία που μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ ο γερουσιαστής Posey ξεκινώντας, κάνει αναφορά στο Thimerosal (o αιθυλικός υδράργυρος που περιέχεται σε  αρκετά ακόμα από  εμβόλια, με πρώτο και καλύτερο το ετήσιο εμβόλιο κατά της γρίππης) και ρωτά πολύ απλά αν το CDC έχει εξετάσει την διαφορά στην εμφάνιση αυτισμού μεταξύ παιδιών που έχουν εμβολιαστεί και σε παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί. Η Δρ Boyle επικεφαλής του CDC προσπαθεί να αποφύγει την απευθείας απάντηση και στο τέλος παραδέχεται ότι ποτέ δεν έχει γίνει μία τέτοια έρευνα. Αντίθετα υποστηρίζει ότι οι έρευνες που έχουν γίνει και μάλιστα πρόσφατες δεν δείχνουν ότι υπάρχει συσχετισμός μεταξύ thimerosal και αύξηση αυτισμού. Η αναφορά στο «καθήκι» Thorsen από τον γερουσιαστή Posey ό οποίος ήταν συν-ερευνητής σε μία από αυτές τις μελέτες, σημαντική μιας και οι μελέτες του έδειχναν ότι δεν υπάρχει συσχετισμός μεταξύ thimerosal και αυτισμού. Ο Thorsen είναι στο κατάλογο των επικηρυγμένων από τις ΗΠΑ κατηγορούμενος για 13 κατά συρροή απάτες και 9 κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος.


O Thorsen ήταν επισκέπτης ερευνητής στο CDC πριν το 2004 όπου ξεκίνησε να αποσπά χρήματα για έρευνες πάνω στον αυτισμό και σε γενετικές ανωμαλίες από το 2004 έως το 2010. Είναι ο περίφημος μελετητής της Δανικής μελέτης όπου αποκλείει τη συσχέτιση μεταξύ thimerosal ( μία από τις δύο μελέτες που αναφέρονται στο βίντεο) και εμβολίων. Η μελέτη έχει δεχθεί μεγάλη κριτική από τα αντίστοιχα αντι-εμβολιακά κινήματα στην Αμερική γιατί στην ουσία αποκρύπτει δεδομένα , ενώ αντίστοιχα παρουσιάζει αποτελέσματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Υδράργυρος και Thimerosal

Η ανάγκη για περισσότερες μελέτες είχε προκύψει από την 11 σελιδη ακροαματική διαδικασία που είχε καταθέσει ο βουλευτής και γερουσιαστής Dan Burton στις 20 Μαίου 2003. όπου διαφορετικές ειδικότητες ασχολήθηκαν με τον υδράργυρο στα εμβόλια. Την έκθεση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ. Η αναφορά αυτή κράτησε τρία χρόνια και τα συμπεράσματά της δεν έτυχαν της προσοχής από τον τύπο, αλλά δεν ξεχάστηκαν από το αντιεμβολιακό κίνημα. Ο υδράργυρος ενώ θεωρείται βιοσυσσωρεύσιμος και ενώ υπάρχουν πολλές μελέτες για την επικινδυνότητά του ( δεν αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για κανένα μεταβολισμό στον οργανισμό) εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στα εμβόλια ακόμα και σήμερα. Η αντικατάσταση του thimerosal (αιθυλυδράργυρος) έγινε από το αλουμίνιο ένα άλλο τοξικό μέταλλο για τον οργανισμό και ειδικά για τον εγκέφαλο. Την επικινδυνότητα του thimerosal στα εμβόλια, το CDC προσπάθησε να την κρύψει μέσα από αμφιλεγόμενες μελέτες , που έστρεψε όμως την προσοχή και σε άλλους ερευνητές να αναρωτηθούν για άλλα πιθανά αίτια αύξησης του αυτισμού. Παράλληλα υπήρξαν προτάσεις και επισημάνσεις από ερευνητές για τη μείωση της επικινδυνότητας από τους εμβολιασμούς. Οι Mark και David Geier έδειξαν ότι το thimerosal είναι 300 φορές πιο τοξικό στον άνθρωπο απ ότι στα βακτήρια που σχεδιάστηκε να σκοτώνει. Πρότειναν υποκατάστατο του thimerosal που είναι 20 φορές πιο τοξικό για τα βακτήρια και δεν επηρεάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Βρήκαν ότι το Thimerosal επενεργεί  στην τεστοστερόνη προκαλώντας πρώϊμη εφηβεία δικαιολογώντας έτσι την μεγαλύτερη εμφάνιση του αυτισμού στα αγόρια παρά στα κορίτσια.Οι μελέτες τους μπορούν να βρεθούν εδώ.
Ο γνωστός Σβαρτσενέγκερ σαν Κυβερνήτης της Καλιφόρνια απαγόρευσε τον εμβολιασμό με
Thimerosal , αλλά εκκρεμούν οι μετέπειτα επιδημιολογικές μελέτες για να δείξουν τη μείωση του αυτισμού, που τα πρόσφατα δεδομένα δείχνουν ότι η Καλιφόρνια ακολουθεί την σχετική αύξηση Description: vaccinesτων υπολοίπων πολιτειών.












Ο γιός της Μάρσυ

"Στην ηλικία των 2 ετών πήγαμε το γιό μου στο γιατρό , ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσα να κατεβάσω τον πυρετό.Κατά την αναμονή μου είπαν ότι ήμασταν πίσω στο πρόγραμμα του εμβολιασμού του. Είπαν ότι πρέπει να επιστρέψει στο πρόγραμμα και να του χορηγήσουν τα εμβόλια της ηλικίας του καθώς και τα νηπιακά εμβόλια. Σκέφτηκα ότι ήταν πάρα πολλά αλλά, αυτός ήταν ο γιατρός , σωστά;
"Μετά από 9 εμβόλια , επιστρέψαμε σπίτι χωρίς βοήθεια για τον πυρετό εκτός από επιπλέον Tylenol. Μέσα σε λίγες ώρες έπαθε κρίση. Καλέσαμε το 911 και φτάσαμε στις Πρώτες Βοήθειες όπου οι γιατροί συνέχιζαν να λένε " δεν είναι τα εμβόλια , δεν είναι τα εμβόλια , απλά η κρίση ήταν απο την άνοδο του πυρετού και μας έστειλαν πίσω στο σπίτι. Η επόμενη κρίση παραλίγο να του πάρει τη ζωή. Ηταν 3 το πρωϊ και τον άκουσα να κλαίει και πηγαίνοντας να τον δω ξέσπασε μπροστά μου η κρίση.Η κρίση κράτησε για πάντα , έγινε μπλέ και τα φάρμακα δεν μας πιάναν.
Και πάλι , οι γιατροί θεώρησαν υπεύθυνο τον πυρετό και μας έστειλαν στο σπίτι .
" Είχε συνολικά τρεις κρίσεις . Διαγνώστηκε με
ASD αρκετά νωρίς αφού οι κρίσεις σταμάτησαν .Το παιδί μου είχε σταματήσει να κοιμάται , δεν είχε  επαφή με τα μάτια, περιστρεφόταν χτυπώντας τα χέρια του για ώρες , ουρλιάζοντας . Και δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε μόνο του . Του άρεσε να σκαρφαλώνει και να πηδάει. Μια φορά τον βρήκα να κρέμεται από το φως της τραπεζαρίας. Του άρεσε να χτυπάει στον τοίχο και να αναπηδάει ξανά και ξανά.
Αυτό διήρκεσε για δύο χρόνια, ειλικρινά καθαρή κόλαση , πηγαίναμε από γιατρό σε γιατρό , ικετεύοντας για βοήθεια . Οι γιατροί μας λέγαν , “ Εχει αυτισμό . Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε.“ Δεν κοιμόμουν και οι λογαριασμοί έγιναν βουνό. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών, έτρωγε πολύ λίγο , προς το τέλος ζούσε με ψωμί και γάλα.
" Έκανα κάποια έρευνα στο διαδίκτυο και διαπίστωσα ότι είχε όλα τα συμπτώματα της κοιλιοκάκης , αν και οι εξετάσεις για κοιλιοκάκη ήταν αρνητικές . Του αφαίρεσα από την διατροφή του το σιτάρι ούτως ή άλλως . Μέσα σε 3 ημέρες που αφαιρέσαμε το σιτάρι άρχισε να κοιμάται. Τον έβαζα στο κρεβάτι και κοιμόταν μέσα σε δύο λεπτά . Σταμάτησε ο αγώνας για τον ύπνο.Μετά από αυτό αφαίρεσα τα γαλακτοκομικά και άρχισε να αποκτά επαφή με τα μάτια και να λέει μερικές κουβέντες. Μετά από περισσότερη έρευνα έμαθα για την σύνδεση της σόγιας με τον αυτισμό. Ετσι αφαίρεσα οτιδήποτε είχε σόγια και άρχισε να σταματάει να περιστρέφεται και να χτυπάει τα χέρια και άρχισε να μιλάει ασταμάτητα, αλλά όχι στα αγγλικά. Επειδή είχαν περάσει περίπου δύο χρόνια που δεν μιλούσε , δεν ήταν εύκολο να ξεκινήσει και πάλι . Γι 'αυτό και τον πήγα σε λογοθεραπεία. Περιμέναμε να μιλήσει περίπου σε 6 μήνες αλλά το κατάφερε στους 3 μήνες. " Στη συνέχεια, καθώς ακολουθούσαμε αυτό το μονοπάτι συνειδητοποιήσαμε ότι το σιρόπι καλαμποκιού τον έκανε να ανεβαίνει στους τοίχους κυριολεκτικά στους τοίχους. Έτσι το αφαιρέσαμε και αυτό. Σε αυτό το σημείο συνειδητοποίησα ότι χρειαζόμουν βοήθεια : . . . .
Κάποια πραγματική βοήθεια την βρήκαμε σε μια φυσίατρο. Χρειαζόμουν κάποια τεστ τροφίμων και με βοήθησε σε αυτό , μου έλεγε ποια επόμενα τρόφιμα να αφαιρέσω. Αρχίσαμε να παίζουμε με το φαγητό, όταν αφαιρέσαμε το σιτάρι, αρχίσαμε να του δίνουμε μόνο οργανικής καλλιέργειας. Λοιπόν, όταν προσπαθείτε να παίξετε τον γιατρό χρειάζεστε κάθε δεκάρα . Το ίδιο και με τα μήλα , αγόρασα φτηνά μήλα , τον τρέλαιναν, όταν του αγόραζα οργανικά όλα ήταν μια χαρά. Προσπάθησα ακόμη μια φορά, τα ίδια αποτελέσματα . Αυτό με έκανε να σκεφτώ τα φυτοφάρμακα και είμαι αρκετά βέβαια πλέον ότι τα φυτοφάρμακα τον επηρεάζουν.
« Εκτός από τις αλλεργίες τροφίμων , ελέγξαμε για βαρέα μέταλλα . Βγήκε θετικός στο αλουμίνιο , μαζί με πολλά άλλα πράγματα . Η γιατρός μας βοήθησε στην αποτοξίνωση και σε ένα άλλο τέστ βρήκε επιτέλους τον υδράργυρο , έτσι κάναμε αποτοξίνωση και σε αυτόν. Στις τελευταίες μετρήσεις δεν είχαμε βαρέα μέταλλα.
Αρα η αποτοξίνωση βοηθάει.
" Σήμερα είναι ένα κανονικό αγόρι Αφαιρώντας τρόφιμα από την διατροφή του, ξαναπήρα πάλι πίσω τον γιό μου. Βλέποντας τον σήμερα, δεν θα πιστεύετε ότι έχει αυτισμό . Παρόλο που θεωρώ ότι έχει αναρρώσει από τον αυτισμό , ο ίδιος εξακολουθεί να έχει κάποια χαρακτηριστικά του αυτισμού. .Κάποιος ξένος όμως δεν θα προσέξει τίποτα.Είναι ήδη 3 χρόνια στο σχολείο και η λέξη αυτισμός δεν αναφέρθηκε ποτέ " .

Tylenol (Ακετομιφαίνη ή Παρακεταμόλη) και αυτισμός

Η ιστορία της Μάρσυ είναι μία από τις χιλιάδες ιστορίες παιδιών με ASD. Είναι δημοσιευμένη εδώ. Ήταν το έναυσμα για τη συσχέτιση του Tylenol. Το Tylenol είναι δημιουργία των Mc Neil Laboratories μιας επιτυχημένης επιχείρησης που ξεκίνησε από “φαρμακείο” το 1879 για να πωληθεί ως φαρμακευτική πλέον εταιρεία 100 χρόνια μετά στην Johnson & Johnson το 1978. Το tylenol ή Acetaminophen ή ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗ (Depon & Panadol ) συντέθηκε από τον  Joseph Freiher von Mering το 1909.Αν και ο ίδιος το συνέδεσε με την μείωση του πόνου και του πυρετού , πρότεινε περισσότερες έρευνες για την αναλγητική και αντιπυρετική του δράση. Η σύνδεση της παρακεταμόλης με τον αυτισμό προήλθε από τη σύγκριση μεταξύ της πρακτικής των Κουβανών ιατρών, έναντι των συναδέλφων τους Αμερικανών κάτι που επισημάνθηκε από τον Δρ William Show PhD. Ο εμβολιασμός στην Κούβα ανέρχεται στο 99.7% του πληθυσμού στην ιλαρά έναντι 90% στις ΗΠΑ αλλά ο ρυθμός αυτισμού είναι 300 φορές χαμηλώτερος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δρ Show η διαφορά είναι στην αντιμετώπιση του πυρετού.Description: panadol Ενώ στη Κούβα ο πυρετός θεωρείται φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού στο εμβόλιο και δεν δίνουν αντιπυρετικά παρά μόνο σε υπέρβαση των 38.9 Κελσίου και ποτέ παρακεταμόλη. Στην Αμερική όπως απλά ανέφερε η Mάρσυ, το τυλενόλ ήταν το κύριο αντιπυρετικό μιας και θεωρείται ακόμη και σήμερα “ ασφαλές “. Η κατανάλωση παρακεταμόλης στις ΗΠΑ ανέρχεται στο 50% της παγκόσμιας κατανάλωσης.
Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο
JAMA Pediatrics οι μητέρες που χρησιμοποιούσαν παρακεταμόλη για την καταπολέμηση του πόνου και του πυρετού είχαν 37% περισσότερη πιθανότητα τα παιδιά τους να διαγνωστούν με ADHD και 29% αύξηση ρίσκου ότι τα παιδιά τους θα χρειάζονταν φαρμακολογική υποστήριξη για ADHD, συγκρινόμενες με τις μητέρες που δεν χρησιμοποίησαν καθόλου παρακεταμόλη κατά τη διάρκεια της κύησης.
Η παρουσίαση του Δρ
Shaw για τη συσχέτιση παρακεταμόλης και αυτισμού εδώ.
Γλυφοσάτη (Roundup) – GMOAυτισμός

Description: glyphosate_autism
Πρόσφατα η
Nancy Swanson δημοσίευσε ένα έγγραφο- μελέτη για την συσχέτιση της αυξημένης χρήσης γλυφοσάτης (κοινώς roundup) και συσχέτισης της υπερβολικής κατανάλωσης του συγκεκριμένου ζιζανιοκτόνου με την αύξηση του αυτισμού στις ΗΠΑ με την εκπληκτική συσχέτιση 98.5%. (Συσχέτιση δεν σημαίνει και αιτίαση.).Το roundup στην αρχή της πατεντοποίησης του χαρακτηρίστηκε ως χηλοποιητής (chelator) που προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη χηλή=οπλή και σημαίνει τις ενώσεις εκείνες που δεσμεύουν μέταλλα. Το ραουντάπ παρόλη τη διαφήμισή του σαν βιοδιασπώμενο μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι. Η Μονσάντο ο κύριος παραγωγός του ραουντάπ ( σήμερα έχοντας λήξει η πατέντα παράγεται σόλο τον κόσμο) το θεωρεί ακόμα και σήμερα ασφαλές για τον άνθρωπο μιας και επενεργεί στα φυτά μέσω του λεγόμενου σικιμικού κύκλου (shikimic pathway).
Description: shikimic1Τι είναι ο σικιμικός κύκλος; Ο κύκλος με τον οποίο τα φυτά παράγουν την Τρυπτοφάνη, Φαινυλανίνη και Τυροσίνη. Με την χηλοποίηση των μετάλλων ( Ca, Mg, Cu, Fe, Mn, Ni, Zn) το φυτό επί της ουσίας αδυνατεί να συνεχίσει το μεταβολισμό του καθώς και αδυνατεί να παράξει απαραίτητα αμινοξέα για τον μεταβολισμό. Η επίπτωση αυτή είναι τεράστια αφενός μεν για τα ζιζάνια αλλά και για τον άνθρωπο μιας και του στερεί την πρόσληψη σημαντικών μικροστοιχείων απαραίτητων για την επιβίωσή του. Η απόλυτη εξάπλωση στις ΗΠΑ των λεγόμενων Roundup-Ready καλλιεργειών , της σόγιας του καλαμποκιού του άλφα άλφα όπως και πολλών άλλων καλλιεργειών , έχει εκτοξεύσει στα ύψη την κατανάλωση της γλυφοσάτης (κοινώς roundup) με αποτέλεσμα την εύρεση της γλυφοσάτης όχι μόνον στα τρόφιμα αλλά και στον πλακούντα του εμβρύου. Ο σικιμικός κύκλος δεν αποτελεί βιολογικό κύκλο του ανθρώπου , μιας και περιμένει την πρόσληψη των απαραίτητων αμινοξέων από τα φυτά και τα ζώα.Αποτελεί όμως κύκλο των καλών βακτηρίων που διαθέτει. Τα GMO φυτά έχουν αποδεδειγμένα χαμηλά ποσοστά όλων των ιχνοστοιχείων των μετάλλων αλλά και χαμηλά ποσοστά απαραίτητων αμινοξέων , αλλά με μεγάλη υπολλειματικότητα σε γλυφοσάτη , η οποία στη ουσία εισάγεται στον οργανισμό. Στην ουσία η γενετική τροποποίηση των roundupready παρακάμπτει το βήμα της δημιουργίας μιας ενζυματικής λειτουργίας στο σικιμικό κύκλο αλλά με τεράστιες επιπτώσεις στα απαραίτητα αμινοξέα και ιχνοστοιχεία που ο οργανισμός μας θέλει για να συνεχίσει να λειτουργεί. Η Δρ Seneff στο link περιγράφει με σαφήνεια τον ρόλο και τις επιπτώσεις της γλυφοσάτης στον οργανισμό και ειδικά στον εγκέφαλο καθώς και το πως συνδέεται ο αυτισμός με τις επιπτώσεις της γλυφοσάτης στον οργανισμό. Η  γλυφοσάτη όταν παραλαμβάνεται από τον οργανισμό λειτουργεί επί της ουσίας σαν να είμαστε ζιζάνια. Παρεμβαίνει στον σικιμικό κύκλο των καλών βακτηρίων του οργανισμού μας και συγχρόνως δεσμεύει πολύτιμα μέταλλα απαραίτητα για τη συνέχεια των βιολογικών μας λειτουργιών.


Description: 2aDescription: 2dDescription: 2eDescription: 2g
Νότιος Κορέα και αυτισμός

Description: autism_vaccines_rate












ΓΗ-ΦΥΤΑ-ΖΩΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΓΗ (Ο κατεστραμμένος κύκλος)
Ο αέναος λειτουργικός κύκλος μεταξύ της γης και του ανώτερου βιολογικού οργανισμού τον άνθρωπο έχει υποστεί μιά μεγάλη στρέβλωση τα τελευταία εκατό χρόνια στο όνομα του πολιτισμού και της  science. Η οργανική καλλιέργεια έχει σχεδόν εγκαταλειφθεί στο σύνολο του “Δυτικού” κόσμου προς δόξα της Χημείας και των Χημικών Βιομηχανιών.Η τεχνολογία ποτέ δεν είναι καλή η κακή. Η χρήση της διαφέρει. Η εκμηχάνιση της γης καθώς και η βιομηχανοποίηση της καλλιέργειας στο όνομα του κόστους και του κέρδους οδήγησε σε μονομέρεια παραγόμενων φυτών αλλά και καταστροφή του βιολογικού τους κύκλου.Τα ζιζάνια είναι φυτά που βρίσκονται σε λάθος μέρος. Στη προσπάθεια καθαρότητας των καλλιεργειών και στη μείωση του κόστους από την παλιότερη χειροποίητη εκρίζωσή τους οδηγηθήκαμε στη νέα σειρά σπόρων όπως τα roundup-ready με αλόγιστο ψεκασμό των καλλιεργειών για την απόλυτη καθαρότητα του παραγόμενου μεταλλαγμένου σπόρου που θα επεξεργαστεί από τη βιομηχανία και θα χρησιμοποιηθεί και από τα ζώα αλλά και από τον άνθρωπο με αδιευκρίνιστες επιπτώσεις στην φυσιολογία τους. Ο κύκλος αυτός σήμερα ελέγχεται αποκλειστικά από τις χημικές βιομηχανίες που παράγουν το σύνολο των χημικών είτε ζιζανιοκτόνο , μυκητοκτόνο , βακτηριοκτόνο είτε φάρμακο είτε φαρμάκι είτε σαρίν, είτε DDT είτε αντιβιοτικό. Η σημερινή τους προσπάθεια για έλεγχο όλης της βιολογικής αλυσίδας χρησιμοποιεί όλο το φάσμα των σύγχρονων τεχνικών για την απόκρυψη των επιπτώσεων στην υγεία και χρησιμοποιεί το μάρκετινγκ για την παραπλάνηση τόσο των “ευεργετικών” επιδόσεων των προϊόντων τους όσο και την απόκρυψη πληροφοριών τόσο από το επιστημονικό δυναμικό (γεωπόνοι, δασολόγοι, χημικοί βιομηχανίας, γιατροί, βιοχημικοί) όσο και από το κοινό,  μιας και ακόμη και τα ΜΜΕ ελέγχονται από το ίδιο κύκλωμα. Μπορεί πλέον, να μην μπορεί μια θαλιδομίδη να ξανακυκλοφορήσει αλλά κυκλοφορούν πολύ περισσότερα χημικά που αθροιστικά παράγουν την εκρηκτική κατάσταση που βιώνουμε σαν σύγχρονος πολιτισμός με τη σύγχρονη απομείωση απαραίτητων για τον οργανισμό μας ιχνοστοιχείων. Κανένα φυτό ή ζώο (ανάμεσά τους και ο άνθρωπος) δεν μπορεί να κατασκευάσει Ψευδάργυρο,Μαγνήσιο,Μαγγάνιο κλπ. Θα πρέπει να τα προσλάβει από τη γη. Ούτε καν νερό και οξυγόνο. Από την άλλη όχι μόνο δεν χρειάζεται Υδράργυρο και Αλουμίνιο αλλά η έγχυση τους στον οργανισμό έχει καταστρεπτικές συνέπειες.

Χρ. Μπλάνας
Χημ. Μηχ
/κος

ΠΗΓΕΣ (ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ)
http://deathbyvaccination.com/
http://www.autismtreatmentclinics.com/Research.html
http://www.bolenreport.com/Mark%20Geier/attack%20on%20geiers.htm
http://people.csail.mit.edu/seneff/glyphosate/glyphosate.html
http://people.csail.mit.edu/seneff/glyphosate/glyphosate.htmlp://www.greenmedinfo.com/blog/tylenol-just-once-month-raises-childs-asthma-risk-540
-http://www.aapsonline.org/vaccines/mercinmed.pdf
-http://www.safeminds.org/government-affairs/mercury-in-medicine-report-findings-and-recommendations.pdf
-http://www.epa.gov/hg/exposure.htm
- http://www.examiner.com/article/environmentally-induced-autism-is-reversable
-http://www.autismsupportnetwork.com/news/acetaminophen-behind-autism-epidemic-otc-meds-given-prevent-fever-after-vaccines-may-be-culprit-24782942
-http://www.greatplainslaboratory.com/home/eng/Acetaminophen.asp
-http://en.wikipedia.org/wiki/Paracetamol_toxicity
- http://en.wikipedia.org/wiki/Tylenol
-Paracetamol toxicity: epidemiology, prevention and costs to the health
care system http://qjmed.oxfordjournals.org/content/95/9/609.long-http://blog.euromonitor.com/2010/08/a-missed-opportunity-for-johnson-johnson-inc.html
-http://en.wikipedia.org/wiki/Paracetamol
-http://vimeo.com/78937547 ( Δρ Shaw presentation)
-http://www.skai.gr/news/health/article/252738/sundeetai-i-paraketamoli-me-genniseis-paidion-me-elleimmatiki-prosohi/
- http://www.dailymail.co.uk/news/article-1385582/Paracetamol-scare-acetaminophen-chemical-linked-blood-cancers.html
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=114267&h1=true#commentForm
http://www.ashotoftruth.org/in-the-news/multimedia/congressman-bill-posey-speaks-need-openness-and-transparency-within-cdc
http://episthmi.blogspot.com/2013/10/blog-post.html
http://episthmi.blogspot.com/2013/06/ig-farben-part-1-ww-i.html

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου