Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Παιδικά καλλιστεία και γονείς με… κόμπλεξ!

Τελευταία κυκλοφόρησε ένα συγκλονιστικό βίντεο (το οποίο δεν υπάρχει πλέον στο youtube)  με μια μητέρα που κάνει botox στην 8χρονη κόρη της, για να εξαφανίσει τις “γραμμές” στο προσωπάκι της μικρούλας! Της έκανε επίσης και αποτρίχωση. Όλα αυτά, για να πάρει μέρος σε παιδικά καλλιστεία (τα οποία μας έλεγε, είναι αρκετά σκληρά). Βέβαια όταν μαθεύτηκε αυτό, έγινε ένας ντόρος παγκοσμίως και τελικά η μητέρα έχασε την κηδεμονία της κόρης της. Και γιατί όλα αυτά? Για αυτά τα απαίσια καλλιστεία που γίνονται στην Αμερική και θυμίζουν -κατά τη γνώμη μου- πασαρέλα παιδικής πορνείας!!!


 

Η Χρoνοδινη της γης κατεστραμμένη και το ραντεβού σου με το Μέλλον!





 

(Προσπαθούμε να ανακτήσουμε κάποια αυθεντικά άρθρα μας! )Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος σόκαρε τους επιστήμονες στην Ρωσία οταν αναφέρθηκε σε έκθεση της οτι πάνω από την πόλη Yekaterinburg γνωστή και ως Ekaterinburg (Που είναι μια από τις τέσσερις μεγαλύτερες πολύς στα Ουράλια Όρη της Ρωσίας) ότι ο “ιστός” του Χωροχρόνου της Γης μας είναι διαλυμένος!!Τα κατοχικά νέα θα σας ταξιδεύσουν σήμερα σε μια ιστορία για γερά νεύρα και ανοικτά μυαλά!
Η ύπαρξη μια δίνης του χωροχρόνου γύρω από τον πλανήτη Γη  πρώτη φορά ανακοινώθηκε ως θεωρία από τον από το μεγάλο  θεωρητικό φυσικό ο οποίος ανέπτυξε τη θεωρία της Γενικής Σχετικότητας, τον  Albert Einstein (1879-1955) και η οποία πρόσφατα επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ από επιστήμονες της ΝΑΣΑ που εργάζονται από το 1963 στο λεγόμενο project  Gravity Probe Β το οποίο θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στην ιστορία της ΝΑΣΑ. 

Ξενάγηση στο αεροδρόμιο του θανάτου! Αεροδρόμιο Ντένβερ... Καλώς ήλθατε στο κολαστήριο! (Video)




Ξενάγηση στο αεροδρόμιο του θανάτου! Αεροδρόμιο Ντένβερ... Καλώς ήλθατε στο κολαστήριο!


Κατά τη γνώμη σας είναι πιθανόν αυτό να μην είναι ένα αεροδρόμιο; Έχετε διαβάσει τίποτα γι' αυτό το μυστηριώδες project, που έχουν ρίξει 5 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι άγνωστης λειτουργίας...; Θα προσπαθήσω να σας πω...

Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε το 1995 στα 34.000 στρέμματα. Η κατασκευή του ανάγκασε το Stapleton το πρώην Διεθνές αεροδρόμιο να κλείσει. Το αρχικό κόστος κατασκευής ήταν 1,7 δισ. δολάρια, αλλά το τελικό σχέδιο ανέδειξε το κόστος σε 4,8 δισεκατομμύρια : 3,1 δισ. παραπάνω $ έναντι του προϋπολογισμού. 

Πολυάριθμες παρατυπίες έχουν αναφερθεί σχετικά με την κατασκευή του. Χρησιμοποίησαν πολλούς Διαφορετικούς εργολάβους που είχαν προσληφθεί για (Δείτε φωτό και βίντεο) διαφορετικά τμήματα του αεροδρομίου.  


Αυτό οδήγησε

Social Media: Preparedness 101: Zombie Apocalypse

The following was originally posted on CDC Public Health Matters Blog on May 16th, 2011 by Ali S. Khan.



There are all kinds of emergencies out there that we can prepare for. Take a zombie apocalypse for example. That’s right, I said z-o-m-b-i-e a-p-o-c-a-l-y-p-s-e. You may laugh now, but when it happens you’ll be happy you read this, and hey, maybe you’ll even learn a thing or two about how to prepare for a real emergency.

Beyonce Exposed 2010... YOU HAVE BEEN WARNED!!!

Beyonce Backwards Messages (Sweet Dreams)

Extreme Illuminati Symbolism - Lady Gaga ft.Beyonce - Telephone